Dünya Markalarının Türkiye Distribütörü!
entr

2012 Yılından beri tekstil ihracat alanında faaliyet gösteren Bade Tekstil yüksek katma değerli tekstil ürünleri üretiminde uzman bir firma.  Özellikle iç çamaşırı üretiminde uzman bir ekibe sahip olan Bade Tekstil, penye üst grup ürünleri, yoga giyisileri, baskılı tshirt, hoodie ürünleri ile dünya markalarına üretim yapmakta.

Çok esnek bir konfeksiyon üretim tesisine sahip bade tekstil tam donanımlı yüksek kalite Yamato ve brother dikiş makinesi donanımlarının yanı sıra yeni yatırımı olan brother dijital baskı sistemleri ile baskılı tekstil üretimini firma bünyesinde gerçekleştirmekte ve bu sayede müşterilerine tam bir çözüm merkezi sunmakta.

Dijtal Baskı makinelerinde brother’ın yeni GTX-600 Modelini tercih eden bade tekstil, özellikle Street fashion ürünleri ile Avrupa pazarına ciddi miktarda ve yüksek kalitede baskılı tekstil üretim hizmeti sunmakta.

 

Bade Tekstil Firma Sahipleri Musa Kale ve Murat Kale, üretimlerinde dikiş kalitesine çok önem verdiklerini, dikiş proseslerindeki kalite ve ölçü konusunda gösterdikleri hassasiyetin müşteri hedefledikleri müşteri memnuniyetine ciddi katkı sunduğunu ve aynı hassasiyeti baskılı tekstil kalitesinde de sunabildiklerini belirttiler.

Baskılı giyisi üretiminde kumaşın kesildikten sonra baskı için firma dışına gönderilmesinin üretim verimliliğini ciddi düşürdüğünü, üretimin yanı sıra numune ve onay aşamalarında ciddi zaman kayıpları yaşadıklarını belirtirken şimdi ise baskı üretimini konfeksiyon üretimine paralel olarak planladıklarını ve bu sorunu ortadan kaldırdıklarını belirttiler.