Dünya Markalarının Türkiye Distribütörü!
entr

Brother DTF Uygulaması % 100 Pamuk, %100 Polyester, aktif spor giyisilere dokuma yada örme kumaş farkı gözetmeksizin çok yüksek kalite ve yıkama haslıklarında Direk Film baskı kalitesi sunar.

Uygulama Detayları

Ecofreen’in yüksek boya tutuculuğuna sahip sıcak yada soğuk sökülebilen dtf filmlerine brother reverse driver’ı ile hazırlanan baskı dataları brother GTX Serisi baskı makineleri ile aynı direkt kumaşa baskı yapıldığı gibi filmin mat tarafına print edilir.

Baskı yapılan film Cyclone homojen pudralama makinesinden geçirilir.

Cyclone Homojen Pudralama Makinesi baskı tasarımı üzerine print edilmiş DTF filmini, optimum miktarda pudra miktarı ile doyurulmuş Cyclone Santrifüj bir hava akışının içerisinden küçük bir konveyor yardımı ile geçirerek, kontrol edilebilir ve homojoen uygulama yapabilen bir makinedir.

Bu özellik filmin ve dolayısı ile üzerindeki boyanın gereğinden fazla pudra ile karşılaşmamasını sağlayarak, baskı sonrası dokunma haslığının aynı direkt kumaşa basılmış olduğu gibi mükemmel görünümde ve esneklikte olmasını sağlarken, plastik görünümlü olmasını engeller.

Diğer DTF uygulamalarında DTF filmleri çok fazla baskı pudrası ile kaplanır ve gereğinden fazla eriyik pudra pres işleminde baskı çevresinde kalitesiz bir görünüme sebep olur. Ayrıca kumaş kalınlığına göre DTF pudrasının ayarlanamaması hem yıkama haslıklarında düşüşe hem de baskı dokunma haslıklarının çok kalın olmasına sebep olur.

Cyclone Homojen Pudralama Makinesi conveyor band geçiş hızları ayarlanabilir ve dtf filmi kumaş kalınlığına göre ayarlanabilen hızlarda pudraya doyurulmuş hava akımı içerisinden geçer, böylece optimum miktarda pudra boya üzerine yapışır ve boyanmış film yüzeyi çok ince bir pudra tabakası ile kaplanır. Bu sonuç transfer pres işlemi aşamasında baskı tasarımı kenarlarında taşmalara ve kalitesiz görünüm oluşturan fazla pudra ve boya karışım taşma izlerini önler.

Pudralama işlemi sonrasında film çekmeceli kurutucu ile 160 Santigrad derecede 180 saniye pişirilir. Bu işlem ayrıca konveyor ya da benzeri donanımlarla da yapılabilir.   Pişirilme sonrası transfer edilmeye hazırı DTF filmleri, 140 derece ve 10 saniye şartlarında orta basınç ile kumaşlara ya da giysileri üzerine transfer edilir.

Brother ve Ecofreen DTF uygulama donanımları endüstriyel adetlerde güvenilir ve çok uzun süre stabil endüstriyel üretim adetlerini birlikte sunar. Brother GTX Baskı kafaları ve boyaları sayesinde çok geniş renk gamutuna sahip yüksek kalite DTF Baskı kalitesine ulaşılabilir.

Brother İle DTF uUygulamalarının Avantajları ;

  • Düşük baskı ve boya maliyetleri
  • Hızlı baskı uygulamaları
  • Yüksek DTF Baskı kalitesi
  • Dijital Baskı Kalitesinde DTF Haslıkları
  • Polyesteri Ve Deri  Gibi Materyallerde Yüksek Baskı Kalitesi
  • Açık Zeminlerde Sadece CMYK Boyalar ile Baskı Yapabilme
  • Koyu Renkli Kumaşlar için Siyah Açık Renki Kumaşlar için Beyaz Pudralama İmkanı 
  • Sıcak ve Soğuk Film Kaliteleri

 

Uygulama kalitesi ve ayrıntılı demo için sizleri demo merkezimize bekleriz.