Dünya Markalarının Türkiye Distribütörü!
entr

Sokak Modası alanında tekstil ihracatçıları arasında yer alan Jacobbson Tekstil Avrupa ülkelerinde Ossy Homer markası ile bilinen mağazaları ile merkez üssü Almanya Düsseldorf'da faaliyet gösteriyor. 

Yüksek kalitede alt ve üst grup street fashion ürünlerini Türkiye'de üreten Jacobsson Teskstil almanyadaki mazalarında ürünlerini satışa sunmakta.

Brother GTX 600 Modeli üstün baskı hızı ile baskılı tekstil üretiminde yüksek adetlerde baskı performansını yüksek baskı kalitesi ile birlikte sunuyor.

Düşük üretim ve baskı maliyetleri, kolay makine ve donanım kullanımı imkanı ile Brother GTX Serisi giyisi tasarımlarında dijital baskıya yer vermek isteyen üreticilerin en güvenilir donanımı

Brother dijital baskı makineleri baskı kafasından boyar maddelere kadar baskı proseslerinde en üstün kaliteyi japonya brother fabrikalarında üretmekte ve üstün makine donanımı kalitesi ve güvenilirliği sunmaktadır.

BaskI materyallerinde GOTS 6.0 VE Oecotex gibi organik tekstil standartlarını bulunduran brother GTX Serisi düşük bakım maliyetleri, uzun makine ömrü ve yüksek çalışma performansları ile çok sayıda ihracatcı tekstil firması tarafından tercih edilen bir üretim faktörüdür.