Dünya Markalarının Türkiye Distribütörü!
entr

2004 Yılından beri İzmir Çiğli’de faaliyet gösteren baskı konusunda 18 yıllık tecrübesi ile hazır giyim üreticilerine hizmet veren ALTIN TRANSFER, Pamuk Dijital Baskı konusundaki kalitesini,Yeni Nesil Brother GTX 600 Endüstriyel Baskı Makinesi yatırımı ile pekiştirdi.

Altın Transfer olarak süblimasyon baskı konusunda İzmir’deki en büyük üreticiler arasında olmak ile birlikte yüksek malzeme kalitesi tercihleri ve tecrübeli teknik ekibi ile tekstil üreticilerine her zaman en yüksek kalite standartlarında hizmet vermekte.

Bünyesinde C&A, İNDETEX (ZARA, BERSHKA, PULL&BEAR) ve organik sertifikaları bulunan Altın transfer hizmetleri arasında grafik tasarım, desen üretimi, üretim numunelendirme, ve endüstriyel adetlerde üretim konularında tekstil ihracat firmalarının yüksek kalite standartlarındaki baskı üretim partneridir.

Pamuk Dijtal Baskı Üretiminde En Yüksek Baskı Kalitesi İzmir Çiğli de Hizmete Girdi.

Brother GTX 600 Endüstriyel Baskı Makinesi, yüksek hızlarda baskı kalitesi ile pamuk dijital baskı makinesi endüstrisine getirdiği yeni standartlar ile sorunsuz ve güvenilir açık ve koyu zeminli dijital baskı performansı sunuyor.

Brother GTX 600 benzer makinelerin aksine tamamı ile giyisi baskı prosesi için özel olarak üretilmiş bir baskı makinesi donanımı olarak tasarlandığından dikilmiş ya da dikilmemiş birçok farklı tekstil üzerine yüksek kalitede ve yıkama haslıklarında baskı olanakları sunuyor.

Brother GTX 600 özellikle daha önceden farklı baskı teknikleri ile onaylanmış ürünlerdeki baskı kalitelerini yakalamakta uzman. Bu özellik Brother GTX 600 Modelinin birden farklı baskı rezulasyonlarında çalışabilmesi sayesinde rakiplerinden üstün bir baskı performans sunar.

Brother GTX 600 NB Modeli 61 cm x 61 cm baskı alanında ;

  • 600X600 Dpi

  • 900x900 Dpi
  • 1200x1200 Dpi
  • 1200 x 1200 Dpi HQ kalitelerinde hız kaybı yaşamadan baskı proseslerine imkan tanır.