Dünya Markalarının Türkiye Distribütörü!
entr

KARDEM Tekstil, küresel ortakları ve güçlü tedarikçi ağı ile birlikte, Türkiye ve dünyanın önde gelen markaları için yüksek hacimli, zaman odaklı, moda akımlarını takip eden

koleksiyonların tasarlanması ve ileri teknolojiyle üretilmesindeki uzmanlığını, yalın yönetim anlayışı ile sürekli olarak ileriye taşımakta.Toplam üretim kapasitesi aylık ortalama 3.200.000 adet gibi dev bir kapasitede hazır giyim üretimi yaparken hazır giyim ve konfeksiyon sektöründeki deneyimli profesyonelleri bünyesinde barındırmaktadır.

Fortune ve İstanbul Sanayi Odası (İSO), Kardem’i en büyük şirketler arasında sıralamıştır. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) ve İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) da faal bir üyesidir.

Esnek üretim alt yapısı ile Kardem tekstil müşteri odaklı ve üretken bir üretim performansı ileç çevreye duyarlı firmalar arasında. 

Üretim proseslerine her zaman en yüksek teknolojileri tercih eden Kardem Tekstil partneri olduğu dünya markalarına yüksek kapasite ve teknolojik çözümler ile yanıt vermektedir.